Om Boliga Gruppen

Boliga Gruppen er en medievirksomhed, der driver en række online-portaler inden for boligmarkedet. Samlet bliver koncernens danske websites besøgt af ca. 1,5 mio. brugere om måneden.

Boliga Gruppen A/S er afnoteret Nasdaq OMX pr. 19/11 2021 kl. 17:00.

Boliga Gruppen ejer og driver blandt andet følgende portaler og services:

Boliga.dk
Danmarks største uafhængige boligside med over 1,1 mio. brugere om måneden. Desuden har Boliga sin egen app med over 50.000 brugere om måneden.

UdenomBanken

En af Danmarks største formidlere af alternative boliglån uden om bankerne.

Selvsalg.dk

En af Danmarks førende portaler for selvsalg af boliger. Sitet har over 100.000 brugere om måneden.

Itvang.dk og tvangsauktioner.dk

Danmarks to største tvangsauktionssider med over 120.000 brugere om måneden.

Boliga Tilstandsrapport
Boliga formidler adgang til at købe de nødvendige rapporter ved et boligsalg under gennemskuelige forhold.

Kort om Boliga Gruppen
Boliga Gruppen er i dag ejet af syv storaktionærer og en række mindretalsaktionærer.
Koncernen beskæftiger over 40 medarbejdere og har til huse i Parken på adressen Øster Allé 48, 4., 2100 København Ø.


Boliga Gruppens mission

Boliga Gruppens mission er at være Danmarks førende online mediehus med fokus på boligmarkedet.
Boliga Gruppen ønsker at udnytte ’big data’ og at transformere analoge forretningsmodeller til digitale vækstvirksomheder.
Boliga Gruppen ønsker at skabe en ledende position i de markeder, som koncernen befinder sig i.


Boliga Gruppens historie

Boliga.dk gik i luften den 11. januar 2007, og missionen var fra begyndelsen at skabe gennemsigtighed på boligmarkedet. Det gjorde Boliga blandt andet ved at vise informationer som liggetid og prisudviklingen på de udbudte boliger, så køberne var bedre klædt på, når de skulle handle bolig.

Senere fulgte flere tiltag, der skulle være med til at gøre boligmarkedet mere gennemskueligt. Som da Boliga lancerede fri adgang til BBR-oplysninger om samtlige boliger i Danmark og gratis adgang til salgspriser på handlede boliger siden 1992.

Boliga.dk var allerede i 2007 blevet delvist opkøbt af Boliga Gruppen – der dengang hed Euroinvestor.com A/S – og siden lancerede og købte koncernen flere sites, der alle havde relevans for boligmarkedet.

Blandt andet købte koncernen tvangsauktionssitet itvang.dk og senere også tvangsauktioner.dk. Ligesom Boliga i 2013 lancerede Boliga Selvsalg, der giver boligejere og andelshavere mulighed for at sætte deres bolig til salg selv. Desuden formidler Boliga pakkeløsninger med de rapporter, der skal benyttes ved en bolighandel.

Boliga Gruppen ejer også den alternative låneformidler UdenomBanken, som formidler boliglån til danskere, der ikke kan få et boliglån i deres pengeinstitut.
I juni 2018 blev de finansielt-orienterede sites, som koncernen indtil da også havde drevet, frasolgt for at fokusere forretningen mod boligmarkedet, og Euroinvestor.com A/S skiftede i den forbindelse navn til Boliga Gruppen.


Koncernens samarbejdspartnere

Boliga ApS, Reel Finans Ejendomskreditselskab A/S og Boliga Finans Aps har følgende samarbejdspartnere, som du kan modtage markedsføring inden for boligmarkedet fra:

Boligadvokatkontoret ApS
Saxo Bank
Basisbank A/S
AKTIESELSKABET ARBEJDERNES LANDSBANK
Nordea Danmark
BRFKREDIT A/S