Junior projektleder søges til digital medievirksomhed

Det kræver helt særlige blæksprutte-gener, når et digitalt hus med startup-rødder skal eksekvere stadigt større og vildere ideer. Dét har vi indset i Boliga Gruppen A/S, hvorfor vi har opgraderet på projektledelsesfronten ved at etablere et helt nyt projektteam. Teamet søger nu en digital junior projektleder.

Hvad jobbet går ud på

Du bliver en del af husets lille, men entusiastiske projektteam. Teamet er nyetableret og består pt. af projektchefen, der har projektledet løs i huset i flere år, samt et styk temmelig sej studentermedhjælp, der læser projektledelse på CBS. Stillingen er altså nyoprettet, og det samme er husets fokus på projektledelse. Tidligere var projektledelse noget, der foregik omkring udviklingsopgaverne, nu skal det omfavne alle større projekter. Vi er med andre ord på vej til at blive et projekt-tjekket hus – og du kan være med til at forme det!

Eftersom vi er en digital virksomhed, er de fleste af vores projekter digitale og involverer enten vores interne udviklingsafdeling eller vores samarbejdspartnere i udlandet. Vi har allerede et udviklingsteam i Indien og har netop etableret samarbejde med et andet team i Litauen.

Din primære opgave bliver at lede og drive både selvstændige projekter og delprojekter, der indgår i større projekter – under projektchefens vejledning. Desuden bliver du højst sandsynligt også involveret i vedligeholdelsen og optimeringen af de processer, der omgiver udviklingsarbejdet i de forskellige udviklingsteams.

Hvem er du?

Du er projektlederuddannet og har styr på de basale projektlederværktøjer, hvorfor du er helt med, når der bliver sagt ting som ‘målsætning’, ‘risikoanalyse’ og ‘afhængigheder’. Du ved selvfølgelig også, hvad ‘agil udvikling’ indebærer, og du vil hellere lede digitale projekter end traditionelle projekter.

Et par års erfaring ville være fedt, men det kan sagtens være, at du simpelthen kommer frisk og nyuddannet fra dit studie med så meget energi og gåpåmod, at det halve kunne være nok. Uanset om du har erfaring eller ej, ved du allerede nu, at projektledelse handler om mere end ‘bare’ at koordinere en masse opgaver og sørge for, at de bliver eksekveret. Projektledelse er for dig også at definere målet knivskarpt, at finde hullerne blandt leverancerne og at inddrage de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt.

Det virker overflødigt at nævne, at du som person er struktureret. Til gengæld bliver du måske overrasket over at få at vide, at du også skal være pragmatisk. Vi er et hus med startup-rødder, og selvom vi har forstået nødvendigheden af struktur og processer, så sætter vi stadig en ære i at være hurtige og frække. Dét kræver, at projektlederen både er grundig og eftertænksom og er i stand til at improvisere. Og så er du selvfølgelig også god til mennesker.

Stillingen er en ren projektlederstilling, hvilket betyder, at den hverken involverer forretningsudvikling, marketing eller strategi. Det skal altså være selve projektledelsen, du tænder på.

Hvem er vi?

Boliga Gruppen A/S er en børsnoteret medievirksomhed på Nasdaq OMX, der driver en række online-portaler inden for boligmarkedet. Vi ejer og driver følgende portaler og services: Boliga.dk, UdenomBanken, Selvsalg.dk
, Itvang.dk, tvangsauktioner.dk
 og Boliga Tilstandsrapport. Desuden ejer vi en del af Boligeftersyn. Samlet bliver vores danske websites besøgt af ca. 1,5 mio. brugere om måneden.

Koncernen beskæftiger over 40 medarbejdere og har til huse i Parkens nordøstlige kontortårn på adressen P. H. Lings Allé 4, 5., 2100 København Ø. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og frihed under ansvar i et hus, hvor alle arbejder sammen på kryds og tværs og med højt humør: Vi kan lide hinanden – og vi glæder os til at møde dig!

Sådan søger du

Send os både dit cv, en kopi af dit eksamensbevis og en ansøgning, der fortæller, hvorfor lige præcis du er den rigtige junior projektleder til os. Du sender det hele til projektchef Line Hviid (lh@boliga.com) senest mandag d. 12. november kl. 12.00. Har du spørgsmål, kan du sende dem samme vej.

Vi afholder samtaler i uge 46 og 47 og håber, du kan starte senest 1. januar 2019 – gerne før. Der er tale om en fuldtidsstilling.