Erfaren projektleder søges til digital medievirksomhed

Det kræver helt særlige blæksprutte-gener, når et digitalt hus med startup-rødder skal eksekvere stadigt større og vildere ideer. Dét har vi indset i Boliga Gruppen A/S, hvorfor vi har opgraderet på projektledelsesfronten ved at etablere et helt nyt projektteam. Teamet søger nu en erfaren digital projektleder.

Hvad jobbet går ud på

Du bliver en del af husets lille, men entusiastiske projektteam. Teamet er nyetableret og består pt. af projektchefen, der har projektledet løs i huset i flere år, samt et par temmeligt seje studentermedhjælpere, der læser projektledelse på CBS.

Eftersom vi er en digital virksomhed, er de fleste af vores projekter digitale og involverer enten vores interne udviklingsafdeling eller vores samarbejdspartnere i udlandet. Vi har allerede et udviklingsteam i Indien og har netop etableret samarbejde med et andet team i Litauen.

Din primære opgave bliver at lede og drive både selvstændige projekter og delprojekter, der indgår i større projekter. Desuden bliver du højst sandsynligt også involveret i vedligeholdelsen og optimeringen af de processer, der omgiver udviklingsarbejdet.

Hvem er du?

Du er projektlederuddannet og kan dine basale projektlederværktøjer i søvne. Derfor er du helt med, når der bliver sagt ting som ‘målsætning’, ‘risikoanalyse’ og ‘afhængigheder’. Desuden har du erfaring med agil udvikling og har projektledet flere digitale projekter end traditionelle projekter (det er dog ikke en bagdel, hvis du har prøvet at projektlede traditionelt). Måske er vi så heldige, at du også har erfaring med at samarbejde med udviklingsteams på tværs af landegrænser.

Hvor mange års erfaring, du konkret har, er underordnet. Det vigtige er, at du er selvkørende og kan drive dine projekter alene uden andet end almindelig faglig sparring med teamet.

Du ved nok om udviklingen af digitale produkter til, at du kan bidrage til opgavebeskrivelsen, når vi tegner vores projekter (og kan du også din GDPR, kan vi slet ikke få armene ned – men det er ikke et krav). Du kan med andre ord gennemskue, om vi har fået listet alle de opgaver, der i praksis skal til for at komme i mål.

Det virker overflødigt at nævne, at du som person er struktureret. Til gengæld bliver du måske overrasket over at få at vide, at du også skal være pragmatisk. Vi er et hus med startup-rødder, og selvom vi har forstået nødvendigheden af struktur og processer, så sætter vi stadig en ære i at være hurtige og frække. Dét kræver, at projektlederen både er grundig og eftertænksom og er i stand til at improvisere. Og så er du selvfølgelig også god til mennesker.

Hvem er vi?

Boliga Gruppen A/S er en børsnoteret medievirksomhed på Nasdaq OMX, der driver en række online-portaler inden for boligmarkedet. Vi ejer og driver følgende portaler og services: Boliga.dk, UdenomBanken, Selvsalg.dk
, Itvang.dk, tvangsauktioner.dk
 og Boliga Tilstandsrapport. Desuden ejer vi en del af Boligeftersyn. Samlet bliver vores danske websites besøgt af ca. 1,5 mio. brugere om måneden.

Koncernen beskæftiger over 40 medarbejdere og har til huse i Parkens nordøstlige kontortårn på adressen P. H. Lings Allé 4, 5., 2100 København Ø. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og frihed under ansvar i et hus, hvor alle arbejder sammen på kryds og tværs og med højt humør: Vi kan lide hinanden – og vi glæder os til at møde dig!

Sådan søger du

Send os dit cv sammen med en ansøgning, der fortæller, hvorfor lige præcis du er den rigtige projektleder til os. Du sender det hele til projektchef Line Hviid (lh@boliga.com) senest mandag d. 22. oktober kl. 12.00. Har du spørgsmål, kan du sende dem samme vej.

Vi afholder samtaler i uge 43 og 44 og håber, du kan starte senest 1. december 2018.